Engeland: minister Binnenlandse Zaken verdedigt maatregelen tegen kindermisbruikers

De Britse minister van Binnenlandse Zaken verdedigt de maatregelen die genomen worden tegen kindermisbruikers n.a.v. schandalen als in Rochdale en Huddersfield. Sommigen daders werden gedenaturaliseerd. De minister, die zelf van Pakistaanse komaf is en geboren in Rochdale, draait er niet voor weg dat de meeste van de kindermisbruikers van Pakistaanse afkomst is. “Zieke Aziatische pedofielen” noemt hij ze. Verdoezelen van de etnische afkomst van de daders zou alleen maar extremisme bevorderen. Sommigen zijn van mening dat hij, gezien de afkomst van de meeste daders, beter kan zeggen: “zieke Pakistaanse pedofielen.

This entry was posted in Actualiteit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.