Verzet RK kerk tegen erkenning homostellen

De Rooms Katholieke kerk verzet zich fel tegen plannen van Rome voor juridische erkenning van stellen van gelijk geslacht. Het linkse stadsbestuur wil, ook voor stellen van hetzelfde geslacht, een geregistreerd partnerschap invoeren. Daarmee zouden homostellen dezelfde sociale rechten krijgen als heterostellen. Volgens de Roma Setta “zou instemmen met het besluit families discrimineren” en zouden de plannen een belediging zijn “voor de stad van de paus, het hart van het christendom”. Lees het bericht via:

http://www.nu.nl/buitenland/3679520/kerk-verzet-zich-erkenning-homostellen.html

Laat het huwelijk met de daaraan verbonden rechten en plichten inderdaad voorbehouden blijven voor man en vrouw alleen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.