Duitsland: 14-jarig Joods meisje verkracht en vermoord, verdachte Iraakse en Turkse “vluchtelingen”

https://www.themalaysianinsight.com/s/53696

 

Op 6 juni werd bekend dat de Duitse politie op zoek was naar een Iraakse “vluchteling” en een Turkse “vluchteling” hadden gearresteerd vanwege mogelijke betrokkenheid bij de verkrachting en moord op een 14-jarig Joods meisje met de naam Susanna Feldman. Het lichaam van het meisje werd 22 mei gevonden in de omgeving van Wiesbaden. De Irakees zou een bekende van de politie zijn vanwege betrokkenheid bij eerdere geweldsdelicten en een verkrachting van een 11-jarig meisje. Zijn asielaanvraag zou in Duitsland afgewezen zijn. Het is dan ook verbazingwekkend dat hij kennelijk ongestoord met familie in Duitsland kon blijven. Wat nog meer verbazing wekt is dat hij met zijn ouders en 5 andere familieleden met een valse naam halsoverkop met het vliegtuig uitgerekend naar Irak kon vertrekken. Een “vluchteling” die terug vlucht naar zijn geboorteland. Zo onveilig kan Irak kennelijk dus niet zijn.

De Irakees kon worden aangehouden in Irak. Inmiddels is hij ook uitgeleverd en terug in Duitsland. Ook zou hij zijn weerzinwekkende daad hebben bekend. De Turkse “vluchteling” is vrijgelaten vanwege een alibi.

Het is niet verwonderlijk dat er in Duitsland steeds meer weerstand komt tegen het “vluchtelingbeleid” aldaar. Ook vorig jaarEr zouden in Duitsland zo’n 30.000 afgewezen “vluchtelingen” zijn waarvan onbekend is waar ze verblijven. Ook het terugsturen van afgewezen “vluchtelingen” lijkt in de praktijk zeer lastig te zijnConservatieven dringen aan op strengere regels voor asielzoekers.

This entry was posted in Actualiteit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.