Gepest lesbisch stel wil verhuizen

Een lesbisch stel in Assen wil verhuizen. Lees het artikel op:

http://www.nu.nl/binnenland/3670024/lesbisch-stel-wil-weg-assen-pesterijen.html

Uiteraard is het verschrikkelijk wat hier gebeurd is. De reden voor deze ontoelaatbare pesterijen wordt niet vermeld, maar hier is duidelijk sprake van een erge vorm van intolerantie waarvoor geen enkele plaats mag zijn in onze samenleving.

Veel gelovigen zijn van mening dat de Bijbel alle vormen van homoseksualiteit afwijst. Wat de reden ook is geweest voor de in bovenstaand artikel genoemde verwerpelijke pesterijen: de Bijbel geeft daar geen enkele rechtvaardiging voor. Gelovigen horen juist met hun gedrag de liefde van God en Zijn oproep tot bekering van alle zonden uit te dragen. Alleen aan Hem is het (eeuwige) oordeel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.