NGK predikant genezen van scoliose tijdens conferentie New Wine

Een predikant van de NGK is naar eigen zeggen genezen van scoliose tijdens een conferentie van New Wine in Biddinghuizen vorige week.

Ronald Westerbeek, stafwerker theologie en toerusting. ‘Als mensen zelf in hun omgeving getuigen van een bijzondere aanraking van God, of innerlijke of lichamelijke genezing, prima, dat mag uiteraard. Als New Wine zeggen we: laat het bevestigen door je behandelend arts.’ Volgens hem is het sowieso verstandig de genezing ‘de tijd te geven’. ‘Houdt het herstel aan, zet het door, of niet? Dit jaar waren er bijvoorbeeld getuigenissen van genezingen die vorig jaar hebben plaatsgevonden, en die dus inderdaad hebben standgehouden. Vervolgens mogen we God de eer geven die Hem toekomt.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.