“Church of Scotland” gaat mogelijk stoppen met trouwdiensten

De “Church of Scotland” gaat mogelijk stoppen met trouwdiensten. Ook voor heterosexuele stellen. Men is bang voor rechtszaken van homoseksuelen die willen trouwen in de kerk.

http://www.bbc.co.uk/news/uk-scotland-scotland-politics-24063468

Volgens de Bijbel heeft God het huwelijk ingesteld tussen man en vrouw alleen (Gen. 2:18-24). De Here Jezus bevestigt deze instelling door Zijn Vader in Matth. 19:1-9. De apostel Paulus trekt in zijn brief aan de Efeziërs deze lijn door: het huwelijk tussen man en vrouw is een beeld van de relatie tussen Christus en Zijn gemeente (Ef. 5:25-32]. Wie de liefdevolle relatie tussen Christus en Zijn gemeente niet begrijpt, zal ook nooit de essentie van het huwelijk begrijpen. En andersom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.