Verdachten aanrandingen Keulen hadden briefje met ranzige teksten bij zich

Een verdachte van de aanrandingen ik Keulen had een briefje met in het Duits en Arabisch nogal ranzige teksten. Volgens een bericht in het RD gaat het om twee verdachten die in een poging te integreren in elk geval hun best deden om de Duitse taal te leren….

Dit soort “vluchtelingen” gaat dus naar Europa voor bescherming. Maar wie beschermt de vrouwen in Europa tegen dit soort aanranders en verkrachters.

Ik krijg in elk geval sterk de indruk dat we van veel van onze politieke leiders weinig hoeven te verwachten. Opvallend is dat bijvoorbeeld op de site van D66 niets over wat in Keulen is gebeurd wordt vermeld. Die vinden het belangrijker dat in de Nederlandse wetten de tekst “bij de gratie Gods” wordt afgeschaft. Ook op de site van SP niets. U weet wel,  de partij Harry van Bommel die tijdens een pro-Hamas demonstratie “intifadah” loopt te schreeuwen. Geen enkele afkeuring of veroordeling.

Ik vermoed dat als een blanke Duitse één getinte vrouw ook maar had aangeraakt, dit geheel anders zou zijn geweest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.