Is de huidige immigratiegolf goed voor Nederland

Een verhelderend artikel in Elsevier over “kromme argumentatie en verzonnen feiten” wat betreft het denken over immigratie.

Ik krijg in elk geval niet erg de indruk dat de huidige immigratiegolf op positieve wijze zal uitpakken voor Nederland en Europa. Laten we niet vergeten dat er veel “vluchtelingen” komen die niet veel op hebben met de Westerse waarden en normen.

Ik kan mij daarom ook steeds moeilijker aan de indruk onttrekken dat de gewone burger opgezadeld zal worden met de kosten van de “vluchtelingen”. Het is immers wel redelijk duidelijk dat veel “vluchtelingen” om wat voor reden dan ook geen regulier betaald werk hebben. Veel erger is dat ook de geregistreerde criminaliteit bij alleenstaande “vluchtelingen” hoger ligt. Nu is het zeker niet erg om je rijkdom en welvaart met anderen te delen. Maar het is niet altijd gemakkelijk om te zien dat belastinggeld gaat naar mensen die niets op hebben met onze waarden en normen. En dat terwijl er genoeg mensen in Nederland zijn die ongewild het niet gemakkelijk hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.