Duitsland: asielzoeker gooit verpleegkundige besmette urine in gezicht

Door de enorme toestroom van asielzoekers lijkt de situatie in ziekenhuizen in München (Duitsland) onhoudbaar te worden.

Op de Tsjechische zender CNTV werd een brief voorgelezen door een Tsjechische anesthesiste die in een ziekenhuis in München werkt. Moslimasielzoekers weigeren zich door vrouwelijke artsen en verpleegkundigen te laten behandelen. Ze voelen zich superieur. Een asielzoeker gooide met syfilis besmette urine in het gezicht van een verpleegkundige. Andere asielzoekers bedreigden staf van een ziekenhuis met een mes omdat een kind van 8 maanden ondanks alle zorg overleed. Een arts en twee verpleegkundigen raakten ernstig gewond. In beide gevallen werden de gewelddadige asielzoekers niet bestraft.

Wanneer asielzoekers voor in een apotheek contant moeten betalen leidt dat niet zelden tot gewelddadige situaties. Politie moet daardoor ziekenhuizen, klinieken en apotheken beschermen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.