Moefti Australië: aanslagen Parijs door “islamofobie”

Volgens de Australische moefti Ibrahim Abu Mohammed zijn de aanslagen in Parijs niet het gevolg van de koran, maar van o.a. “islamofobie”.

“These recent incidents highlight the fact that current strategies to deal with the threat of terrorism are not working.

“It is therefore imperative that all causative factors such as racism, Islamophobia, curtailing freedoms through securitisation, duplicitous foreign policies and military intervention must be comprehensively addressed.”

In zijn woorden geen enkele veroordeling van de massamoord in Parijs door moslims. Sterker nog, in zijn woorden lijkt zelfs sympathie door te klinken voor deze vreselijke daden. De moefti noemt opvallend genoeg met geen woord de gewelddadige verzen in de koran, IS, en de onderdrukking van andersdenkenden in veel moslimlanden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.