Marijnissen (SP) suggereert aanslagen Parijs schuld Israël

Vertrekkend SP-voorzitter Jan Marijnissen legt een verband tussen de aanslagen in Parijs en het conflict tussen Israël en de Palestijnen. Dit conflict zou een “metafoor” zijn voor de achterstelling van de Arabische wereld en de moslimgemeenschap. Geen woord over IS, over radicalisatie, over geweld in veel moslimlanden tegen andersgelovigen zoals Christenen.

Tja, zo kun je Israël natuurlijk wel voor alles de schuld geven…. Overigens lijkt ook de Palestijnse Autoriteit o.l.v. de zgn. “gematigde” Abbas Israël de schuld te geven van de aanslag in Parijs. Er was onlangs internationaal zware kritiek op een moefti van de PA nadat deze een toespraak vol religieus haatgeweld had gehouden. U kunt deze haattoespraak naluisteren op Youtube. Het is m.i. onbegrijpelijk dat deze PA nog steed met ons belastinggeld wordt gefinancieerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.