Inleveren vrijheid van meningsuiting ter voorkoming aanslagen

Om aanslagen door islamieten in Nederland te voorkomen moet de vrijheid van meningsuiting afgeschaft worden. Dat zegt een Syriëganger. Uiteraard getuigt het meestal niet van veel respect om een ander z’n religie te beledigen.

Maar om dit te gebruiken als rechtvaardiging van moordpartijen op onschuldigen gaat wat mij betreft te ver. Ook dat getuigt van even weinig respect.

Wat ik overigens niet begrijp is dat moslims die bloedige aanslagen op onschuldigen uitvoeren en/of goed praten vanwege bovengenoemde reden kennelijk er geen enkele moeite mee hebben om misdaden als het oppakken en vermoorden van christenen en kinderen ontvoeren en kruisigen te begaan. Respect moet m.i. van beide kanten komen. Het recht in eigen hand nemen en misdaden begaan in naam van welke religie of godsdienst dan ook is volgens mij duidelijk geen teken van respect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.