GKv Utrecht gaat “homohuwelijken” inzegenen

De kerkenraad van de GKv Utrecht-Noord-West zal “homohuwelijken” gaan inzegenen. Dergelijke “huwelijken” zullen op dezelfde manier behandeld worden als een huwelijk tuseen man en vrouw en ook mogen ze teotreden tot de kerkenraad. De motivering: “Je kunt homo’s in de de kerk niet langer laten wachten“. De stap van deze kerkenraad is opmerkelijk omdat het inzegenen van “homohuwelijken” officieel niet is toegestaan binnen het GKv kerkverband.

1 thought on “GKv Utrecht gaat “homohuwelijken” inzegenen

  1. Bedroevende zaak. Een kerk maakt zich ongeloofwaardig en graaft daarmee haar eigen graf.
    En het argument “Je kunt homo’s toch niet laten wachten” om een homohuwelijk toe te staan, toont alleen maar de onmacht van de desbetreffende kerk. Want men vergeet dat mensen met homofiele neigingen ervan verlost kunnen worden in de Naam van Jezus. DAAR mag men homo’s en lesbiennes niet op laten wachten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.