Engeland: islamitische receptionistische verliest zaak om discriminatie bij werkgever NHS

In Engeland heeft een islamitische receptioniste die een rechtszaak had ingediend omdat ze naar eigen zeggen werd gediscrimineerd door haar werkgever, de NHS, verloren. Ze werd naar eigen zeggen bespot door collega’s omdat ze geen verjaardagskaart voor haar chef wilde tekenen. Ze was echter niet succesvol in haar beweringen van directe discriminatie, intimidatie en slachtofferschap, waarbij het tribunaal oordeelde dat haar collega’s ‘niet wisten dat het niet vieren van verjaardagen deel uitmaakt van het geloof van een overtuigde moslim’.

1 thought on “Engeland: islamitische receptionistische verliest zaak om discriminatie bij werkgever NHS

  1. Hallo Dave, dit verlies lijkt een onschuldig incident, maar dat is het niet, religie wordt steeds meer buiten de maatschappelijke verhoudingen geplaatst. Mag niet meer meespelen in iemands meningsvorming. Telt niet meer als argument.naam ik las ik in de krant sat een bekende advokaat in Nederland een bijbels argument dat Homofilie afwijst als discriminerend moet worden beschouwd. Het is nu nog een losse flodder maar het gaat door. Zegen AtN

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.