Engeland: Roemeen veroordeeld voor poging smokkelen “migranten” UIT Engeland

In Engeland is een Roemeen tot 3 jaar cel veroordeeld nadat hij vorig jaar oktober werd opgepakt omdat hij probeerde 17 “migranten” UIT Engeland te smokkelen in zijn vrachtwagen. Het zou gaan om 16 mannen en 1 vrouw met de Indiase, Pakistaanse, Tunesische, Morakkaanse, Bengaalse en Afghaanse nationaliteit. Mogelijk waren hun asielaanvragen in Engeland afgewezen en wilden ze Engeland illegaal verlaten om deportatie te voorkomen. Het smokkelen UIT Engeland is mogelijk onderdeel van het volgende plan: eenmaal op het vasteland van Europa kunnen ze asiel aanvragen in dat EU-land. Vervolgens worden ze illegaal teruggebracht naar het VK, zodat ze, als ze worden gepakt en gedeporteerd, teruggestuurd worden naar het Europese land in plaats van naar hun eigen land.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.