BN-ers durven niet naar ebola gebieden

BN-ers durven niet naar gebieden te reizen met ebola. Daardoor staat de nationale tv-actie voor Afrika op losse schroeven. Tja, wat moet je daar nu van denken. Ik dacht aan de Here Jezus, Die naar deze aarde kwam. Ondanks het grote gevaar, denk aan de verzoeking in de woestijn en de Joden die Hem regelmatig wilden doden. Toch ging Hij. Het kostte Hem Zijn leven. Aan het kruis werd Hij geslagen tot Hij stierf. De van God vervreemde wereld was voor Hem vele malen gevaarlijker dan het ebola-virus voor BN-ers en ons. Gelukkig maar dat de Here Jezus wel durfde af te dalen uit de hemelse heerlijkheid naar deze aarde. Dat deed Hij om Zijn Vader te eren ons te redden uit de macht van de zonde en de eeuwige dood.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.