Frankrijk: drie doden bij terroristische aanslag door Tunesiche “vluchteling”

In Frankrijk is in een kerk in Nice een aanslag met een mes gepleegd door een “allahu akhbar” schreeuwende man. Bij de aanslag zou een vrouw zijn onthoofd. Ook een koster werd vermoord. De dader is een 26-jarige Tunesiche “vluchteling” die door de politie kon worden neergeschoten. De man zou als “migrant” naar Lampedusa in Italië zijn gereisd. Dat wees hem uit waarop hij naar Frankrijk vertrok. Islamitische extremisten van IS zouden op een video een dag eerder opgeroepen hebben tot wraak in Franrkijk.

Deze terroristische aanslag doet herinneren aan wat een voormalige linkse Europarlementariër eens zei: “Er is geen greintje bewijs voor de stelling dat IS-strijders op vluchtelingenbootjes naar Europa komen. Is hysterie“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.