Afslanken met groene thee pleisters- hoe?

Een andere post dan gebruikelijk. Maar volgens Green Tea Slim Patch kun je met “groene thee” afslanken. Ik heb nog geen harde wetenschappelijke bewijzen gezien dat je met groene thee alleen vele kilo’s afvalt. Een studie laat zien dat groene thee een zekere positieve invloed heeft op de vetverbranding en een rol kan spelen bij verlies van gewicht .

Je kunt via een m.i. vrij opdringerige website een “gratis” proefpakket aanvragen, wel moet je €6,95 verzendkosten betalen.

greenteaslimpatch

Het valt op dat wanneer je ook kijkt op de website, er rechtsbovenin altijd staat: “Nog beperkt beschikbaar”.

En nu afvallen maar!

Maar hoe werkt het nu echt zult u zich afvragen? Wel, je moet aangeven dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Om de voorwaarden te lezen, moet je op een aparte link klikken (rechts onderaan, door mij rood omcirkelt). Dan krijg je de voorwaarden te zien. Wie neemt echter de moeite om de voorwaarden nu eens goed te lezen? En dan begrijp je ook hoe dat afvallen werkt.

greenteaslimpatchvoorwaarden

Als je niet binnen 14 dagen het “product” (op eigen kosten natuurlijk) terugstuurt, dan zit je vast aan 3 vervolgzendingen van elk €59,95 per stuk. Bijna €180,– ben je dus kwijt als je niet op tijd laat weten dat je niet dit product wil blijven gebruiken. Zo gratis lijkt die proefzending overigens ook niet te zijn.

Tja, als je €180,– minder te besteden hebt, dat kun je niet meer aan koek, snoep en andere calorierijke en dikmakende lekkernijen besteden. En dan val je vanzelfsprekend wel af…

Wees er snel bij. Want als je de website even op hebt krijg je voortdurend de melding dat er maar enkele pakketten beschikbaar zijn. Dat zou vervelend zijn als ze er niet meer één voor je hebben zo vlak voor de feestdagen!

greenteamisleiding

Maar of dat de manier is waarop je wilt afvallen, dat vraag ik me sterk af. Oftewel: mensen, wordt wakker, en trap er toch vooral niet in!!! Groene thee heeft effect, maar klinische studies laten zien dat het effect hooguit “gemiddeld” is.

Een studie laat zien dat bij dagelijks drinken van van groene thee alleen inderdaad wat kunt afvallen: 1,3 kilo in 4 tot 12 weken. Als je echt wilt afvallen, zul je dus veel en veel meer moeten doen dan alleen groene thee gebruiken.

En als u de zgn. slimme pleisters toch wilt gebruiken, dan adviseer ik u om deze op uw mond te plakken. Dan hebt u denk ik het meeste effect bij het afvallen….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.