Brits homostel krijgt van kinderen van drie draagmoeders

Een Brits homostel krijgt kinderen van maar liefst drie verschillende draagmoeders. Ik ben heel benieuwd welke impact deze situatie zal hebben op het leven van deze drie kinderen. De kinderen worden dus opgevoed door twee mannen, waarvan één de biologische vader is. En ze hebben allemaal een verschillende moeder.

Ik vraag me vooral ook af of God het oorspronkelijk zo bedoeld heeft. Als ik de Bijbel lees, krijg ik sterk de indruk van niet. En hoe zou je als kerk met een dergelijke situatie om moeten gaan? Kerken die een homoseksuele levensstijl accepteren zullen moeten nadenken hoe ze met dergerlijke stellen en de wijze van kinderen verkrijgen om moeten gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.