Geen 500 “vluchtelingenkinderen” naar Nederland

De regering heeft besloten dat er geen 500 “vluchtelingenkinderen” of “alleenstaande minderjarige asielzoekers” uit Griekenland naar Nederland gebracht zullen worden. Het is overigens niet altijd duidelijk of het altijd werkelijk om “alleenstaande minderjarige asielzoekers” gaat. De kans lijkt niet ondenkbaar dat na verloop van tijd er toch familie opduikt die zich dan ook in Nederland zullen vestigen. Niet iederen lijkt dan ook rouwig om de beslissing van de regering. Let op de afbeeldingen die de “Stichting Vluchteling” gebruikt. En de “vluchtelingenkinderen” uit Griekenland die door Portugal zijn opgenomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.