1 thought on “Meer aandacht voor homoseksualiteit onder refo’s

  1. Heel positief dat er eerlijk en open wordt gesproken met hen die homofiele gevoelens ervaren. Wij mogen hen die ermee worstelen, niet in de kou laten staan.
    Abusievelijk wordt door David Bos gesproken over genezing van homo’s. Homofilie is geen ziekte maar wel een geneigdheid die niet is zoals God bedoeld heeft, en dus niet bij de mens hoort, net zomin bijv. anorexia bij de mens hoort.
    Het goede nieuws is dat men ervan bevrijd mag en kan worden in Jezus’ Naam door de kracht van de Heilige Geest. Ook in de VS zijn er vele voorbeelden van. Zie het indrukwekkende boek ‘De strijd rond de waarheid over homoseksualiteit’ van de psychiater Jeffrey Satinover.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.