Bijna 27 jaar voor Afghaanse islamitische terrorist

De Afghaanse islamitische terrorist die vorig jaar twee Amerikanen neerstak met een mes omdat hij boos was vanwege vermeende beledigingen aan het adres van de profeet is door de rechtbank tot bijna 27 jaar cel veroordeeld. Hij wilde naar eigen zeggen zoveel mogelijk Nederlanders doden. Gelukkig lukte dat niet door optreden van de politie. Ook werd hij veroordeeld tot het betalen van bijna 3 miljoen euro schadevergoeding. Één van de slachtoffers is verlamd door geraakt door de steekpartij. De Afghaan die in Duitsland een verblijfsstatus heeft werd door de rechtbank volledig toerekeningsvatbaar geacht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.