Zoeklicht dag 2019

Afgelopen zaterdag mocht ik aanwezig zijn bij de Zoeklicht dag 2019. De organisatie Zoeklicht bestaat dit jaar 100 jaar. Bij deze een verslag in het RD van deze dag. Een spreker op deze dag was dr. John Piper uit de VS. Hij gaf twee lezingen: over “Heilig leven” en “Christelijk hedonisme“. Hij vertelde aan de hand van de Bijbel dat vreugde voor Christenen niet een optie is, maar een opdracht. Deze lezingen zijn zeer de moeite waard om na te luisteren. M.i. zou iedere serieuze evangelische/reformatorische gelovige kennis moeten maken met het werk van dr. John Piper. Bij Verder nog een lezing van ds. M. M. van Campen (Goes) over “Leven uit verwachting“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.