VS: vice president Pence aangevallen omdat vrouw lesgeeft op Christelijke school

De Amerikaanse vice president Mike Pence is aangevallen omdat zijn vrouw lesgeeft op een Christelijke school die conservatieve standpunten heeft m.b.t. tot homoseksualiteit en transgender identiteit. De “ouderovereenkomst” van de school verbiedt gedrag dat ingaat tegen de “Bijbelse levensstijl zoals onderwezen op de school”. Daaronder lezen we o.a.: “This includes, but is not limited to contumacious behavior, divisive conduct, and participating in, supporting, or condoning sexual immorality, homosexual activity or bi-sexual activity, promoting such practices, or being unable to support the moral principles of the school“.

Pence is van mening dat de aanvallen van de media op dergelijke scholen moeten stoppen als we staan voor de vrijheid van geloof in de VS.

Niemand is verplicht naar deze school, die uitgaat van een kerk, te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.