Griekenland: kruis vernield bij Appelli (Lesbos), priester geslagen

Op het Griekse eiland Lesbos, bij de rotsachtige kust van Apelli, zou vorig een groot Christelijk kruis symbool opzettelijk zijn vernield. Sommigen, waaronder sommige linkse NGO’s zouden moeite gehad met het plaatsen van het kruis destijds omdat het niet plezierig zou zijn voor sommige “migranten”. Het zou “haat” tegenover “migranten” bevorderen omdat het een symbool van “kruisvaarders” zou zijn. Verder een bericht van een Grieks-orthodoxe priesters die voor zijn eigen kerk door een aantal Syrische “vluchtelingen” zou zijn geslagen. De daders konden uiteindelijk worden opgepakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.