India: wetenschappers verwerpen ontdekkingen o.a. Newton en Einstein

Op een grote wetenschapsconferentie zouden Indiase wetenschappers de ontdekkingen van in het Westen erkende wetenschappers als sir Isaac Newton en Albert Einstein hebben verworpen. Volgens hen zouden hindoes al heel lang geleden stamcel onderzoek hebben gedaan en zouden de gravitatiegolven eigenlijk “Narendra Modi” golven genoemd moeten worden. Een vroegere demonen koning zou al 24 vliegtuigen hebben gehad en landingsbanen in Sri-Lanka. De ontdekkingen van Einstein zouden misleidend zijn: er zou geen ruimte-tijd kromming zijn. Verder zou Newton de afstotende werking van zwaartekracht niet goed hebben begrepen.

In 2014 nog beweerde premier Narendra dat kosmetische chirurgie al in het oude India bestond. Bewijs was de hindoe godheid Ganesha, wiens olifantenhoofd op een menselijk lichaam was getransplanteerd.

Gelukkig heeft de Indian Scientific Congress Association haar zorgen over dergelijke uitspraken geuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.