“De meest hypocriete reactie op de Nashville-verklaring kwam van Kuzu van DENK”

Volgens Marcel van Roosmalen nam SGP’er Kees van der Staaij geen nieuwe afslag met het ondertekenen van de Nashville-verklaring. ”Ze waren bij de SGP nooit enthousiast over het homohuwelijk zoals ze daar met de bijbelteksten in de hand ook al jaren strijden voor de doodstraf en tegen euthanasie, abortus en verstoring van de zondagsrust. Ze zijn er dus ook tegen dat de winkels op zondag open zijn, ook de webshops.”

De politici gingen het diepst voor de volksgunst. Het meest hypocriet vond Marcel de reactie van DENK: ”Zelfs in deze ophef zag Kuzu nog een kans om zichzelf als slachtoffer weg te zetten. Hij wilde dat de minister-president afstand nam van predikanten terwijl de eigen standpunten over homoseksualiteit niet veel ruimhartiger zijn.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.