Engeland: leden rechtgevende raad zouden eens naar kerk moeten gaan en zien hoe veilig het is, aldus predikant

Een predikant in Engeland roept leden van de rechtgevende raad (MLA’s) op eens een kerkdienst te bezoeken en zelf te zien hoe veilig deze georganiseerd zijn. Hij schrijft verder:

Wat nog belangrijker is, kom langs om het goede nieuws te horen over wat Jezus heeft gedaan om spirituele gezondheid te bieden aan iedereen die erop vertrouwt dat Hij hun Heer en Redder is.

We zijn allemaal besmet met zonde, die veel dodelijker is dan het coronavirus. Gelukkig heeft Jezus de volledige genezing ervoor ontwikkeld door Zijn volmaakte leven, verzoenende dood en zegevierende opstanding.

In Engeland wil de regering dat kerken de komende tijd dicht gaan om verspreiding van het corona virus tegen te gaan. De kerken zelf zijn niet gelukkig met dit besluit en roepen de regering op om dit terug te draaien.

Zwitserland: 2 gewond bij vermoedelijke “terroristische” aanval in winkelcentrum Lugano

Bij een vermoedelijk “terroristische” steekpartij in een winkelcentrum in het Zwitserse Lugano door een vrouw zouden 2 personen gewond zijn geraakt. De autoriteiten vermoeden dat hier sprake is van “terrorisme”. Inmiddels is duidelijk dat het om een jihadistische vrouw gaat die banden zou hebben met IS. Ook zou ze plannen hebben gehad om naar Syrië af te reizen. Tijdens de steekpartij zou ze “allahu akhbar” hebben geroepen. In Zwitserland zouden zo’n 100 personen aanwezig zijn die mogelijk een gevaar vormen.