Frankrijk: drie doden bij terroristische aanslag door Tunesiche “vluchteling”

In Frankrijk is in een kerk in Nice een aanslag met een mes gepleegd door een “allahu akhbar” schreeuwende man. Bij de aanslag zou een vrouw zijn onthoofd. Ook een koster werd vermoord. De dader is een 26-jarige Tunesiche “vluchteling” die door de politie kon worden neergeschoten. De man zou als “migrant” naar Lampedusa in Italië zijn gereisd. Dat wees hem uit waarop hij naar Frankrijk vertrok. Islamitische extremisten van IS zouden op een video een dag eerder opgeroepen hebben tot wraak in Franrkijk.

Deze terroristische aanslag doet herinneren aan wat een voormalige linkse Europarlementariër eens zei: “Er is geen greintje bewijs voor de stelling dat IS-strijders op vluchtelingenbootjes naar Europa komen. Is hysterie“.

Protesten in moslim landen om aanpakken “islamitische extremisten” door Frankrijk

Diverse islamitische landen protesteren omdat Frankrijk “islamitsche extremisten” wil aanpakken na de moordaanslag door een Tsjetsjeense “vluchteling” op een docent geschiedenis. Marokko heeft opgeroepen tot het boycotten van Franse producten. Volgens Turkije wil het Westen een nieuwe “kruistocht” tegen de islam beginnen. Volgens de Turkse leider zou de Franse president “psychische hulp” nodig hebben. Ook in Bangladesh gingen velen de straat en riepen op tot een boycot van Franse goederen. En ook protesten in Pakistan.