Frankrijk: aanpak “haat” op sociale media, moskee tijdelijk gesloten

Frankrijk “verspreiden van haat” op sociale media gaan aanpakken. Een moskee die een ‘boosaarding” bericht zou hebben verspreid n.a.v. de onthoofding van een docent geschiedenis zal voor 6 maanden worden gesloten. Het is dezelfde moskee die bezocht werd door een Pakistaanse “vluchteling” die een paar weken geleden met een mes 2 in Parijs personen verwondde. Ook een pro-Hamas groep die “direct betrokken” zou zijn bij de moord op de docent wordt verboden.

Frankrijk: islamitische organisatie in Frankrijk tegen “islamofobie” sprak “fatwa” uit over vermoordde geschiedenis docent

Volgens de Franse minister van Binnenlandse Zaken zou de Collectif contre l’islamophobie en France, een islamitische organisatie in Frankrijk tegen “islamofobie”, een “fatwa” of doodstraf hebben uitgesproken tegen de onlangs door eenTsjetsjeense tiener “vluchteling” vermoordde docent geschiedenis. De vader van de Tsjetsjeense “vluchteling” zou bij de school hebben geklaagd over de docent en hebben geëist dat hij zou worden ontslagen.