Astronomen decteren meest krachtige botsing twee zwarte gaten

Astronomen zouden onlangs de meest krachtige botsing van twee zwarte gaten hebben gedetecteerd aan de hand van een “rimpeling” van de ruimte-tijd. Één van de zwarte gaten zou bovendien zwaar zijn, meer dan 85 keer de massa van de zon. En het product van de botsing zou een nieuw zwart gat zijn met een massa van meer dan 150 keer de massa van de zon.

Frankrijk: president verwerpt “islamitisch separatisme”, verdedigt blasfemie

De Franse president heeft zicht sterk uitgesproken tegen wat hij “islamitisch separatisme” noemt in zijn land en zij die Frans staatsburger willen worden zonder het “recht om blasfemie te begaan” te accepteren. Dit n.a.v. de rechtszaak tegen de 14 verdachten van de aanslag op een satirisch magazine en een koshere supermarkt in Parijs, het begin van een dodelijke golf van terreur gepleegd in naam van de islamitische terreur beweging IS.

Italië: “migrant” omgekomen die quarantine wilde ontvluchten na botsing met auto op Sicilië

Op het Italiaanse eiland Sicilië is een “migrant” uit Eritrea omgekomen die met anderen de quarantine vanwege het corona virus wilde ontvluchten. “De meeste van de recent aangekomen migranten zijn gevlucht voor armoede, niet voor vervolging of gewapende conflicten, en de kans bestaat dat hun asielaanvraag zal worden afgewezen“.