Syriër opnieuw opgepakt voor vernieling Israëlisch restaurant Amsterdam

Een Syrische “vluchteling” is opnieuw opgepakt voor het plegen van vernielingen bij een Israëlisch restaurant in Amsterdam. In december 2017 werd deze “vluchteling” ook opgepakt voor vernielingen bij dit restaurant waarbij hij een Palestijnse vlag droeg en “allahu akhbar” schreeuwde. Hij werd daarvoor in juli 2018 veroordeeld tot 6 weken cel maar de rechter vond het geen terreurdaad.

Pakistan: lockdown wordt opgeheven vanwege situatie armen

Pakistan gaat zaterdag de lockdown in het land vanwege de corona virus crisis opheffen ondanks een groeiend aantal besmettingen. De regering ziet zich hiertoe gedwongen vanwege de vele armen en dag arbeiders in het land voor wie het steeds moeilijker wordt om elke dag rond te kunnen komen. Door de corona virus crisis is het ook steeds moeilijker om aan alcoholische dranken te komen.

VS: familie vermoordt beveiliger vanwege verzoek mondkapje te dragen

In de Amerikaanse staat Michigan is een beveiliger bij een winkel op brute wijze vermoord door een familie nadat hij hen had gewezen op de verplichting een mondkapje te dragen. Een vader, een moeder en hun zoon zouden zijn opgepakt. Inmiddels zou een 4e lid van de familie zijn opgepakt voor de moord. Het betreft de zus van de man die de beveiliger zou hebben doodgeschoten.