Daily Archives: May 6, 2019

Pakistan: bende opgepakt die Christelijke meisjes naar China smokkelde

In Pakistan is een bende opgepakt die voornamelijk Christelijke jonge meisjes naar China smokkelde voor gedwongen huwelijken of prostitutie. Er zouden honderden meisjes slachtoffer zijn geworden.

Posted in Vervolgde kerk | Leave a comment

India: vermeende sympathisant brein aanslagpleger Sri Lanka voor rechter

In India moet een vermeende sympathisant van het brein achter de aanslagen op kerken en hotels tijdens Pasen zich voor de rechter verantwoorden nadat hij had toegeven een aanslag in India een aanslag te hebben willen plegen.

Posted in Actualiteit, Vervolgde kerk | Leave a comment

VS: progressieve Amerikaanse schrijfster overleden

In de VS is op 37-jarige leeftijd de progressieve Amerikaanse schrijfster Rachel Held Evans overleden. Zij werd o.a. bekend vanwege het promoten van homoseksuele praktijken en transgenderisme. Wie het niet met haar eens is zou volgens haar een “vals evangelie” … Continue reading

Posted in Bijbel en homoseksualiteit | Leave a comment

VS: voorganger zegt bijeenkomst af in kerk geleid door voorganger in homohuwelijk

Voorganger Larry Trotter heeft een bijeenkomst in een kerk in Indiana (VS) waar hij zou spreken afgezegd omdat de kerk geleid wordt door een voorganger die in een “homohuwelijk” met een andere man leeft. Ook in de zwarte kerken in … Continue reading

Posted in Bijbel en homoseksualiteit | Leave a comment

Nigeria: 25 Christenen vermoord door Boko Haram

Militanten van de moslim terreur beweging Boko Haram zouden op 29 april 25 Christenen hebben vermoord in hun huizen in Nigeria. De gruwelijkheden vonden plaats Kuda, vlakbij Madagali in Adamawama State.

Posted in Vervolgde kerk | Leave a comment

Brunei: sharia straffen homoseksuelen opgeschort

Het moslim land Brunei heeft, mogelijk na internationale verontwaardiging, de sharia straffen voor o.a. homoseksuelen (waaronder steniging) opgeschort.

Posted in Actualiteit | Leave a comment