Daily Archives: March 3, 2019

Israël: Hamas en Hezbollah verbergen raketten in huizen met kinderen volgens voormalige IDF-officier

Volgens een voormalige IDF-officier zouden de moslim terreur groepen Hamas en Hezbollah raketten in huizen met kinderen verbergen.

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Engeland: man opgepakt om bedreigen moslim vrouw vanwege “te westerse kleding”

In Engeland heeft de politie een man opgepakt die een moslim vrouw zou hebben bedreigd omdat ze “te westerse kleding” zou dragen.

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Egypte: belangrijke islamitische geestelijke noemt polygamie “onrechtvaardig voor vrouwen”

Een belangrijke islamitische geestelijke heeft polygamie “onrechtvaardig voor vrouwen” genoemd. Niet iedereen binnen de islamitische wereld nam hem deze woorden in dank af.

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Is een “voorgangers-echtpaar” Bijbels

In diverse kerken in Amerika (en waarschijnlijk ook elders ter wereld) zien we het fenomeen “voorgangers-echtpaar”: een man en zijn vrouw die samen voorganger/pastor zijn van een gemeente. De vraag is in hoeverre dat Bijbels verantwoord is. Dr. Jason K. … Continue reading

Posted in Actualiteit, Bijbel en geloof | Leave a comment

“Achterblijvende integratie van moslimmigranten, discriminatie of cultuur?”

Een artikel van socioloog dr. Ruud Koopmans over de mogelijke oorzaken van het achterblijven in de integratie van moslimmigranten. Discriminatie of kwestie van cultuur?

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Canada: ouders mogen injecties mannenhormoon bij 14-jarige dochter niet tegenhouden

Een rechter heeft geoordeeld dat een vader de injecties voor zijn 14-jarige dochter die zich als “man” ziet niet mag tegenhouden. Dit zou neerkomen volgens de rechter op “familie geweld”. De moeder is overigens bezorgd dat haar dochter zelfmoord zal … Continue reading

Posted in Actualiteit | Leave a comment

België: helft sociale uitkeringen naar niet-Belgen

Het afgelopen jaar zou zeker de helft van de sociale uitkeringen (“leeflonen”) naar niet-Belgen zijn gegaan. Er is duidelijk een toename bij niet-Europeanen.

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Bij moskee Den Haag spandoek met “beledigende teksten” opgehangen

Bij een moskee in Den Haag is een spandoek met “beledigende teksten” opgehangen. Voor de duidelijkheid: een verkeerde en onverstandige actie. Een ex-PVV-er heeft gezinspeeld op geweld n.a.v. deze daad.

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Jihadist wil met vrouw naar Nederland

Een jihadist uit Nederland wil met zijn vrouw (afkomstig uit Engeland met Bengaalse wortels), die niet meer welkom is in Engeland, en pasgeboren kind graag naar Nederland. Nederland heeft al aangegeven geen hulp te bieden.

Posted in Actualiteit | Leave a comment