Daily Archives: February 6, 2019

Nigeria: man vermoord om weigeren accepteren islam

In de deelstaat Lagos van Nigeria zou op 22 januari een man door een andere man zijn vermoord omdat hij weigerde de islam te aanvaarden.

Posted in Vervolgde kerk | Leave a comment

India: bestuur Sarabimala tempel draait verbod vrouwen terug

Het bestuur van de oude Sarabimala hindoe tempel in India heeft aangegeven de tempel open te willen stellen voor vrouwen die op een leeftijd zijn dat ze nog kunnen menstrueren. Daarmee wordt een eeuwenoud verbod teniet gedaan.

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Universiteit Utrecht wil “diversere studentenpopulatie”

De Universiteit Utrecht vindt zichzelf “te wit” en wil een “diversere studentenpopulatie” krijgen. Want “Nederlanders zouden vaak niet openstaan voor andere culturen“. Er wordt gedacht aan een “gebedsruimte met een gescheiden ingang voor mannen en vrouwen“. Of het aanbieden van … Continue reading

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Oostenrijk: ambtenaar asielzaken vermoord met messteken hals

In Oostenrijk is een 50-jarige ambtenaar belast met asielzaken door een Turkse “vluchteling” met messteken in de hals vermoord. Volgens sommigen zou dit kunnen komen omdat ze in de azc’s niets te doen hebben. Update: de moord is mogelijk omdat … Continue reading

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Frankrijk: moskee Grenoble gesloten om omroep “gewapende jihad”

In het zuid-oosten van de Franse stad Grenoble heeft de overheid een moskee, bezocht door zo’n 400 moslims per dag, gesloten omdat imam zouden oproepen tot de “gewapende jihad“.

Posted in Uncategorized | Leave a comment