Daily Archives: January 22, 2019

Syrië: IS verkocht illegaal duizenden organen volgens lijkschouwer

Volgens een lijkschouwer in Syrië zou de moslim terreur beweging IS illegaal duizenden menselijke organen hebben verkocht over een periode van 6 jaar.

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Pakistan: hindoe meisje “getrouwd” na “bekering tot islam”

In het Pakistaanse gebied Thar zou een hindoe meisje waarschijnlijk tot een huwelijk gedwongen zijn na haar mogelijk eveneens gedwongen “bekering” tot de islam.

Posted in Actualiteit | Leave a comment

“De Nashville-verklaring in profetisch perspectief”

De Nashville-verklaring in profetisch perspectief.

Posted in Bijbel en homoseksualiteit | Leave a comment

Kenia: terrorist hotel aanslag radicaliseerde in moskee

Één van de aanslagplegers op het Riverside hotel in de Keniaanse hoofdstad Nairobi zou in een moskee zijn geradicaliseerd. Bij de terreur aanslag deze maand kwamen 21 mensen om het leven.

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Pakistan: van “blasfemie” beschuldigde Christen vrijgesproken na 3,5 jaar cel

In Pakistan is een vals van “blasfemie” beschuldigde Christen na 3,5 jaar cel vrijgesproken. De reden van de valse beschuldiging is waarschijnlijk een zakelijke rivaliteit.

Posted in Vervolgde kerk | Leave a comment

Duitsland: directeur azc veroordeeld voor mishandeling

In Duitsland is een voormalige directeur van een azc veroordeeld voor mishandeling van bewoners onder zijn zorg. Tegen 26 andere personeelsleden lopen nog rechtszaken.

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Christenen uit India, China, Nigeria en Irak vertellen over vervolging

Over de hele wereld worden Christenen vervolgd vanwege hun geloof in de Here Jezus. Christenen uit India, Zuid-Azië, Nigeria en Irak vertellen over vervolging, waaronder ontvoeringen, mishandelingen en zelfs moord. Christenen in China vertellen van indoctrinatiekampen waar ze gedwongen werden … Continue reading

Posted in Vervolgde kerk | Leave a comment

België: Mossad niet betrokken bij aanslag Joods Museum Brussel

De rechtbank in Brussel heeft claims van de verdediging dat de Israëlische geheime dienst achter de aanslag op het Joods Museum in Brussel (mei 2014) zou zitten verworpen. De hoofdverdachte ontkende dat hij 4 personen zou hebben doodgeschoten en beweerde … Continue reading

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Kosovo: 6 veroordeeld voor steun terreur

Een rechtbank in Kosovo heeft 6 personen veroordeeld omdat ze zich bij terreur groepen zouden hebben aangesloten. Één van hen werd veroordeeld tot 5 jaar omdat hij in Syrië bij de moslim terreur beweging IS had aangesloten.

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Jongen ernstig mishandeld in Spijkenisse

In Spijkenisse is een jongen slachtoffer geworden van een weerzinwekkende, ernstige en laffe mishandeling. Het slachtoffer werd geslagen en geschopt, ook toen hij al op de grond lag. De politie had eerder twee “tieners” hiervoor opgepakt. Inmiddels is een derde … Continue reading

Posted in Actualiteit | Leave a comment