Daily Archives: January 6, 2019

“Incest niet bij wet verbieden”

Volgens een psychologe zou je een incestueuze relatie tussen twee volwassenen niet bij de wet moeten verbieden. De redenering is als volgt: lange tijd werd homoseksualiteit volgens de wet verboden. “Weerzin” zou een belangrijke factor zijn bij het afwijzen van … Continue reading

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Vervolging Christenen zal in 2019 toenemen

De vervolging van Christenen zal in 2019 naar verwachting toenemen. M.n. de ontwikkelingen in Nigeria, China en India zijn zouden zorgelijk zijn.

Posted in Vervolgde kerk | Leave a comment

Duitsland: probeert illegalen om te kopen om te vertrekken

Duitsland zou proberen illegalen die geen recht hebben op asiel te verleiden te vertrekken naar het land van herkomst door de huur van een onderkomen voor een jaar te vergoeden.

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Marokko: 19 “eenlingen” verantwoordelijk gruwelijke moord 2 vrouwen

Volgens de berichtgeving zouden 19 “lone wolves” oftewel “eenlingen” verantwoordelijk zijn voor de gruwelijke moord op de 2 Scandinavische vrouwen in het Marokkaanse Atlas gebergte vorige maand.

Posted in Actualiteit | Leave a comment

“Honderden predikanten tekenen anti-lhbt verklaring” (NRC)

Volgens het NRC zouden “Honderden predikanten” een “anti-lhbt verklaring” hebben getekend. De verklaring zou door zo’n 250 voorgangers en predikanten uit “orthodox-protestantse” gemeenschap zijn getekend. Trouw meldt dat er mogelijk meer “medestanders” komen omdat de verklaring naar “nog eens honderden … Continue reading

Posted in Bijbel en homoseksualiteit | Leave a comment