Daily Archives: August 5, 2018

Italië: boot met “vluchtelingen” teruggestuurd naar Libië

Italië heeft een boot met “vluchtelingen” teruggestuurd naar Libië. Niet geheel nieuw: ook een eerdere premier van Italië liet dit doen.

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Nigeria: president doet niets tegen uitmoorden om Christenen door moslim Fulani herders

Volgens de Christian Association of Nigeria doet de president van Nigeria niets tegen het uitmoorden van Christenen door moslim Fulani herders omdat ze “zijn vrienden en familie” zijn. Onlangs nog werden moordenaars van Christenen gewoon vrijgelaten. Sterker nog: 5 Christenen … Continue reading

Posted in Vervolgde kerk | Leave a comment

Zweden: 4 Eritreeërs voor rechter om gewelddadige verkrachting gehandicapte vrouw

In Zweden zullen 4 Eritreeërs zich voor de rechter moeten verantwoorden voor de gewelddadige groepsverkrachting van een gehandicapte vrouw.

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Denemarken: eerste boete voor overtreden “burkaverbod” uitgereikt

In Denemarken is deze week het “burkaverbod” ingegaan. Inmiddels is ook de eerste boete voor het overtreden ervan uitgereikt.

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Gehandicapte man Tilburg beroofd door persoon met “getint uiterlijk”

Gisteren is in Tilburg een gehandicapte man beroofd van zijn portomonnee door een persoon met een “getint uiterlijk”. Jammer, dit zal bij sommigen weer vooroordelen bevestigen.

Posted in Actualiteit | Leave a comment

IS-ganger welkom in moskee in Amsterdam

Een omstreden moskee in Amsterdam zou volgens de Telegraaf onderdak aan IS-gangers en terroristen hebben geboden. Dit blijkt uit een foto van een “jihadclub” in de moskee. Deze informatie zou bekend zijn bij justitie. Het bestuur van de moskee ontkent. … Continue reading

Posted in Actualiteit | Leave a comment