Monthly Archives: June 2018

Doodrijder Rijens echtpaar krijgt slechts 108 dagen cel en 240 uur taakstraf

De doodrijder van een Rijens echtpaar in Tilburg is tot slechts 108 dagen cel en 240 uur taakstraf veroordeeld. De 108 dagen komt overeen met zijn voorarrest, waardoor hij niet meer de cel in hoeft. Hij zou 72 km/h gereden hebben … Continue reading

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Duitsland: criminele “vluchtelingen” goed beschermd tegen uitzetting

Een onderzoek van de BAMF in Duitsland heeft uitgewezen dat het voor criminele “vluchtelingen” die zich schuldig hebben gemaakt aan zaken als moord, verkrachting en drugshandel veelal weinig problemen oplevert om asiel te krijgen onder de nieuwe wetten.

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Orthodoxe anglicanen willen synode boycotten om inzegenen homorelaties

Behoudende anglicanen, vooral uit Afrika, willen de synode van 2020 in Canterburry boycotten als lidkerken die homorelaties inzegenen niet geweerd worden.

Posted in Bijbel en homoseksualiteit | Leave a comment

Israël: $11.800 in beslag genomen bij familie gedode terrorist

De politie in Israël heeft $11.800 in beslag genomen bij de familie van een gedode terrorist in Oost-Jeruzalem. De terrorist schoot in 2008 8 studenten dood en verwondde 11. Het geld zou afkomstig zijn van de moslim terreur beweging Hamas.

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Oostenrijk: politie en leger oefenen tegenhouden “vluchtelingen”

In Oostenrijk hebben politie en leger bij de grens met Slovenië oefeningen gehouden in het tegenhouden van “vluchtelingen”.

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Duitsland: veroordeelde Tunesische moslim terroristen helper wil graag blijven

Een in 2016 tot 5,5 jaar cel veroordeelde Tunesische “vluchteling” wil graag nadat hij zijn celstraf heeft uitgezeten in Duitsland blijven. Daarom is hij naar de rechter gegaan. De autoriteiten in Aken willen de man uitzetten als deze zijn straf heeft uitgezeten. Hij vroeg … Continue reading

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Sudan: doodstraf tienermeisje die gewelddadige man doodde ingetrokken

De rechtbank heeft de doodstraf opgelegd aan een tienermeisje omdat haar man (aan wie ze werd uitgehuwelijkt) die haar zou willen verkrachten, doodde, ingetrokken. De straf is omgezet in 5 jaar cel.

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Duitsland: islamitisch Centrum zamelt geld in voor Hezbollah

Een islamitisch Centrum in de Duitse stad Bremen zou een belangrijke basis zijn voor fondswerving voor de moslim terreur beweging Hezbollah in Libanon.

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Italië: “reddingsboten” moeten Libische kustwacht om hulp vragen

De Italiaanse regering heeft de “reddingsboten” van ngo’s duidelijk gemaakt dat ze in het vervolg de Libische kustwacht om hulp moeten vragen. Ook heeft Italië geweigerd om boten met illegale immigranten in de Libische wateren te redden omdat dit de … Continue reading

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Zweden: 3 “vluchtelingen” veroordeeld voor brandbom synagoge Gothenburg

De rechtbank in Zweden heeft 3 “vluchtelingen” (1 Palestijn, 1 Syriër met een verblijfsstatus en 1 Palestijn van wie asielaanvraag is afgewezen) veroordeeld tot celstraffen vanwege het gooien van een brandbom in een synagoge in Gothenburg.

Posted in Actualiteit | Leave a comment