Daily Archives: March 3, 2018

Nigeria: 12 of 13 Christenen vermoord die meisjes wilden beschermen tegen moslims

In Nigeria zouden eind februari 12 of 13 Christelijke mannen zijn vermoord die meisjes wilden beschermen tegen moslims die hen gedwongen wilden bekeren tot de islam. De moslims joegen de mannen op en staken hun huizen in brand.

Posted in Vervolgde kerk | Leave a comment

Iraakse Jihadist opgepakt in Maastricht wegens betrokkenheid “ernstig geweldsmisdrijf”

De politie heeft in Maastricht een uit Irak afkomstige jihadist opgepakt wegens betrokkenheid bij een “ernstig geweldsmisdrijf”.

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Duitsland: Libische jongen steekt 17-jarig zusje dood uit “eerwraak”

Een zwanger 17-jarig meisje is in het Duitse Laupheim in haar slaapkamer door haar broer in haar borst gestoken. Dit omdat ze wilde scheiden van een 34-jarige Syrische man aan wie ze was uitgehuwelijkt. Het huwelijk was een islamitisch huwelijk, niet wettelijk erkend. … Continue reading

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Opnieuw vernielingen Joods restaurant Amsterdam

Opnieuw zijn er vernielingen aangericht in een Joods restaurant in Amsterdam. Vorig jaar december werd het restaurant aangevallen door een “allahu-akhbar” schreeuwende Syrische “vluchteling” met een Palestijnse vlag. Een Syriër met gevechtservaring en de bereidheid om in de toekomst meer geweld te gebruiken. … Continue reading

Posted in Actualiteit | Leave a comment

Toespraak in Turkse moskee Hoorn wel/geen jihadboodschap?

Volgens de PvdA-burgemeester van Hoorn zou de toespraak in een Turkse moskee in Hoorn geen oorlogsboodschap zijn geweest. Volgens een aantal Turkije-experts bevatte de toespraak wel degelijk een oproep tot jihad.

Posted in Actualiteit | Leave a comment