Over tolerantie gesproken ….

In Engeland hebben twee homoseksuele mannen de kerk voor het gerecht gesleept om een homohuwelijk in de kerk af te dwingen. Lees het bericht op:

http://www.charismanews.com/world/40685-millionaire-gay-couple-sues-to-force-church-wedding

Dat ze een kerk willen via de rechter willen dwingen om deze verbintenis in de kerk te bevestigen, is merkwaardig. Kennelijk wil men de acceptatie hun eigen levensstijl, die door veel kerken op grond van de Bijbel (m.i. terecht) wordt afgewezen, aan anderen opleggen. Jammer dat ze niet willen respecteren dat anderen niet achter een dergelijke levensstijl kunnen staan vanwege hun geloofsovertuiging. Uiteraard moeten deze twee heren dat zelf weten of ze een homoseksuele relatie aan willen gaan. Of het verstandig is, zeker in het licht van wat de Bijbel hierover schrijft, is maar sterk de vraag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.