Stamt mens stamt af van klein harig insectenetend wezen?

Volgens een artikel in het blad Science stamt de mense af van een klein harig insectenetend wezentje dat 400.000 jaar geleden zou zijn ontstaan, na het uitsterven van de dinosauriërs. Lees het hele artikel op:

http://www.nu.nl/wetenschap/3141974/mens-stamt-af-van-harig-insectenetertje–.html

http://www.sciencemag.org/content/339/6120/662

Van het dier is geen fossiel gevonden, maar is een genetische reconstructie. Op basis van de genetische materialen ging men de evolutielijnen na van placentale soorten en werd zo een gemeenschappelijke voorouder gereconstrueerd.

Wat opvalt in dit onderzoek is dat al uitgegaan wordt van dat al het leven ontstaan is door evolutionistische processen. Dat het werkelijk zo gegaan is zoals wordt beweerd, zal nooit experimenteel kunnen worden bewezen. Duidelijk is dat deze visie haaks staat op wat de Bijbel leert in Gen. 1-2, dat al het leven door God is geschapen in 6 dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.