Marokko: Deense en Noorse vrouwen vermoord in bergen

In de bergen van Marokko zijn de vermoordde lichamen van twee jonge vrouwen, uit Denemarken en Noorwegen, gevonden. De zwaar gehavende lichamen vertonen wonden aan de nek. Volgens berichten zouden de lichamen “onthoofd” zijn. Vermoedelijk wilden de daders de vrouwen verkrachten aangezien van hun bezittingen niets wordt vermist. Drie verdachten zijn inmiddels opgepakt. Ze zouden van hen zou tot een militante groep horen. Ze werden opgepakt in Marrakech. Een terroristisch motief wordt niet uitgesloten. Volgens Denemarken zou de moslim terreur beweging IS betrokken zijn bij deze aanslag. Eerder werd al een ander persoon opgepakt i.v.m. deze moordpartij.

Deze moordpartij op toeristen in Noord-Afrika is niet de eerste. Hier vindt u een overzicht van eerdere moordpartijen.

This entry was posted in Actualiteit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.