Lauren Daigle: homoseksualiteit en waarom we voorbereid moeten zijn op de vraag

Lauren Daigle is een Grammy-genomineerde jonge Christelijke zangeres en songwriter met een prachtige stem. Tijdens een interview met iHeart Radio werd Lauren Daigle die recentelijk te gast was in de Ellen DeGeneres show, of ze gelooft dat homoseksualiteit zonde is. “Eerlijk gezegd kan ik daar geen antwoord op geven”, antwoordde ze, “er zijn teveel mensen die ik liefheb en die zijn homoseksueel”. Ze legde vervolgens uit dat omdat ze niet God is ze niet het een en ander kan zeggen. In plaats daarvan zou mensen “de Bijbel moeten leven en een antwoord moet vinden” voor zichzelf.

Het zal niet gemakkelijk zijn met een schitterende carrière voor je voeten om op dergelijke gevoelige vragen een antwoord te moeten geven. Toch blijft het jammer dat een Christelijke bekendheid een ontwijkend antwoord op deze toch belangrijke wil geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.