Engeland: Iraanse “rapefugee” ontkomt aan deportatie door nepbekering Christendom

In Engeland is een Iraanse man, die in 2006 als “vluchteling” binnenkwam tot 5 jaar cel veroordeeld nadat hij een 17-jarig meisje had verkracht. Daarna zou hij naar Iran teruggestuurd moeten worden. Maar een rechter oordeelde dat dat in strijd zou zijn met de mensenrechten omdat hij zich tot het Christelijk geloof zou hebben “bekeerd”. Dit ondanks dat de rechter erkende dat zijn “bekering” alleen maar bedoeld was om deportatie te vermijden. Echter, zijn 850 posts op twitter met Bijbelverzen en Christelijke theologie alleen al zou kunnen leiden tot vervolging in Iran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.