Arabische “vluchtelingen” in zicht van Arabische criminele clans Berlijn

Criminele Arabische clans zijn al lang geleden berucht geworden vanwege hun geweld de overvallen. De oprichters van deze clans zijn “vluchtelingen” die in de jaren 80 uit Libanon vertrokken. Ze beheersen een groot deel van de illegale drugshandel, straatprostitutie en “beschermingsnetwerken”.

Deze clans zouden volgens de politie nieuwe volgelingen rekruteren uit de Arabische “vluchtelingen” die de afgelopen jaren het land binnen kwamen om voor hen het vuile werk te doen. Veel “vluchtelingen” zijn mannen die alleen in Duitsland arriveerden.

In september was nog een begrafenis van een lid van een clan, een Palestijn geboren in Libanon. Hij werd in het bijzijn van familie doodgeschoten. Zeker 2.000 personen waren aanwezig op zijn begrafenis op de islamitische begraafplaats. Hij schepte erover op dat hij meer dan 100 misdaden had begaan, van overvallen tot pogingen tot moord. In 2004 lukte het niet hem naar Libanon uit te zetten omdat dat land hem geen paspoort wilde geven.

In 2010 werd een pokertoernooi in de Grand Hyatt in Berlijn overvallen door gemaskerde mannen met machetes en vuurwapens. De buit bedroeg €240.000. In 2014 werd een afdeling van KaDeWe overvallen, waarbij horloges en juwelen werden gestolen t.w.v. €800.000. En afgelopen werd een 100 kg zware gouden Canadese herdenkingsmunt gestolen uit het Bode Museum, vlakbij het appartement van kanselier Merkel.

Het is onduidelijk waarom de politie in Duitsland e.e.a. zo ver heeft laten komen. Waarschijnlijk uit angst om beschuldigd te worden van “stigmatisering en discrimineren van minderheden“.

This entry was posted in Actualiteit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.