Kerken met veel kinderen hebben meer kans op groei

Er zijn volgens een recent in Engeland uitgevoerd wel degelijk duidelijke factoren die bepalen of een kerk wel of niet groeit. Zo heeft een kerk met veel kinderen meer kans om te groeien. Jongeren die tot hun 20e naar de kerk gaan, zullen waarschijnlijk ook na hun 20e naar de kerk blijven gaan. Maar de kans om jongeren die voor hun 20e afhaken bij de kerk te houden is klein. Ook het hebben van een duidelijke visie heeft positieve invloed op de kans om te groeien, evenals het regelmatig gebruik van sociale media. Lees het hele artikel op:

http://www.refdag.nl/kerkplein/kerknieuws/anglicanen_doen_onderzoek_naar_kerkgroei_1_801465

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.