India: gezochte moslim prediker heeft naar eigen zeggen geen wet overtreden

Een door India gezochte moslim prediker zou naar eigen zeggen geen wetten hebben overtreden. Volgens India zou hij “vijandschap en haat tussen verschillende religieuze groepen bevorderen door openbare toespraken en lezingen“. Maar volgens de prediker wordt hij gezocht omdat hij de islam zou verspreiden: “Omdat ik vrede verspreid, gaf ik een oplossing voor de mensheid; alle mensen die niet willen dat vrede overwint, mogen mij niet“.

Toch is de moslim prediker niet geheel onomostreden. Hij zou volgens de media voorstander zijn voor de doodstraf voor homoseksuelen en zij die de islam verlaten. Hij heeft zijn toevlucht gezocht in Malesië. Maleisië wil hem niet terugsturen naar India.

This entry was posted in Actualiteit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.