1 op 5 “vluchtelingen” Noord-Afrika verdachte misdrijf

Één op de vijf “vluchtelingen” uit Marokko en Algerije (veilige landen) zou door de politie het afgelopen half jaar verdachte zijn van een misdrijf. Voor uitgeprocedeerde “vluchtelingen” zou het aantal zelfs één op de drie zijn. Voor “vluchtelingen” die zich misdragen zou geen plaats moeten zijn in Nederland, is de reactie van diverse politieke partijen. Ook vinden sommige partijen dat overlastgevende “vluchtelingen” opgevangen moeten worden op terreinen waar ze niet van af kunnen. “Vluchtelingen” uit veilige landen zouden de asielprocedure misbruiken om hier misdrijven te kunnen plegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.