Engeland: kindermisbruikers groep tot hoge celstraffen

Een rechtbank in Engeland heeft een bende van 20 mannen veroordeeld tot gevangenisstraffen tot 18 jaar vanwege weerzinwekkend en ernstig misbruik van kwetsbare jonge meisjes in Huddersfield. De daders zouden vooral afkomstig zijn uit Pakistan. De leider van de groep kreeg levenslang (met een minimum van 18 jaar). “Uw omgang met deze meisjes was onmenselijk” aldus de rechter. Hij werd veroordeeld voor 54 verschillende misdrijven, waarvan 22 verkrachtingen van 11 verschillende meisjes. Geen van de bendeleden heeft enig berouw getoond voor zijn daden. In totaal zouden zeker 22 meisjes tussen 2004 en 2011 zijn misbruikt. Levens van meisjes en families zijn door deze figuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.